Analist roept volgende Big Altcoin Play op terwijl miljardair Mike Novogratz investeert in weinig bekende crypto-activa

Crypto-analist Alex Saunders volgt een relatief obscuur crypto-activum dat de aandacht heeft getrokken van Mike Novogratz’s Galaxy Digital.

Saunders benadrukt de investering van Galaxy Digital in RedFOX Labs (RFOX), waarover hij zijn volgers heeft verteld sinds het een micro-cap van $ 300.000 was

„Terwijl je je druk afvraagt ​​wat de volgende grote alternatieve game is, hebben Novogratz en Galaxy Digital net geïnvesteerd in RedFOX Labs. De enige Crypto Gaming, DeFi, dApp en NFT-incubator in Zuidoost-Azië. Ik heb het je gegeven sinds de marktkapitalisatie van $ 300.000. Het heeft nu een marktkapitalisatie van $ 30 miljoen. “

RFOX is een ERC-20-token. Het bedrijf introduceert een hulpprogramma voor het token met een lancering op 22 december van de tweede editie van de NFT-collectie voor het mobiele blockchain-spel KOGs.

Het RFOX-token zal het hele RedFOX-ecosysteem van stroom voorzien. RFOX zal worden gebruikt voor handelsvergoedingen, om liquiditeitspools te ontwikkelen en voor het creëren van NFT’s.

In een persbericht waarin de investering wordt aangekondigd, zegt Jon Kol, vice-president van Galaxy Digital, dat RedFOX Labs de digitale vermogensbeheerder de mogelijkheid biedt om blootstelling te krijgen aan de Zuidoost-Aziatische cryptomarkt.

We zien Zuidoost-Azië als een markt met een enorm potentieel, en willen al een tijdje exposure krijgen

Door met RedFOX Labs samen te werken, krijgen we die exposure en kunnen we leren van hun expertise in de regio. „